Çanakkale Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya, tüm zor şartlara rağmen görevlerini yerine getirmek için var güçleriyle çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

 

Başkan Kaya,

“Günümüzün iletişim çağı olması nedeniyle basın sektörü büyük önem taşımaktadır. Halkımızın güncel meselelerden haberdar olması, gelişmeleri takip etmesi ve dünya ile bütünleşmiş, her gelişmeyi yakından öğrenmesi ancak basın ve yayın yoluyla mümkün olmaktadır. Gazetecilik mesleği insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir görevi temsil etmektedir. Gazeteciler, her ortamda görevleri için fedakârlık örneği sergileyerek yıllar boyu canı pahasına mesleklerini icra etmenin gayretini ortaya koyanlardır. Gazeteciler, her şart ve ortamda zorluklarla mücadele eden bireylerin sesini duyurmaya çalışmaktadırlar.

 

Türk basınının yol gösterici bu değerlere bağlılığını sürdürerek objektif olarak çalışmalarına devam edeceğine ve fedakâr davranışlarının her daim süreceğine olan inancımla basın çalışanlarının ekonomik ve sosyal imkânlara sahip olabilmelerini temenni ediyor, yerel ve ulusal çalışan tüm gazetecilerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyor, başarıları çalışmalarının devamını diliyorum.” Dedi.