Çanakkale Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya Yeni Yıl İle İlgili Mesaj Yayınladı

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya Yeni Yıl İle İlgili Mesaj Yayınladı

Acılarıyla tatlılarıyla bir yılı daha geride bırakarak, büyük coşku ve yeni umutlarla yeni bir yıla girmeye hazırlandığımızı ifade eden Başkan Kaya, "En büyük dileğim, 2017 yılında yaşanan olumsuzlukların yeni yılda yaşanmaması, dünyada, ülkemizde ve ilimizde barış ve hoşgörünün hakim olmasıdır." Dedi.

 

Başkan Kaya mesajında;

“Her yeni yıl, sorunların aşılması yolunda inançları güçlendirir, beklentileri artırır. Geçmişin değerlendirmesi yapılarak, yeni hedefler, değişimler için fırsat oluşturur ve insanların geleceklerine umutla bakmasını sağlar. Çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe ilişkin kaygılarını en aza indirebilmek, onlara daha güzel günler bırakabilmek, yeniliklere açık, her zaman gurur duyacağımız bir Çanakkale olarak ilerlemek için hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Tüm hemşerilerimin bu bilinçle, güçlü ve gelişmeye ulaşma yolunda yılmadan çalışması ve ülkemize sahip çıkması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın sağduyusu, fedakarlık ve sorunların aşılması yolunda gösterdiği birlik ve dayanışma, güçlü Ülkemizin en önemli güvencesidir.Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, 2018 yılının milletimiz, ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum." Dedi.