Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > Biga TSO Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni Bakan Kasapoğlu'nun Katılımıyla Gerçekleşti

Biga TSO Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun teşrifleri, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın katılımlarıyla gerçekleşti. Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, Lapseki Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim, Biga Ziraat Odası Başkanı Giray Ergün, Yenice Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Özcan, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Mutlu Yaşar, Çanakkale Ziraat Odaları olarak katılım sağladık. Ödül alan Biga Ziraat Odası Başkanı Giray Ergün'ü ve Biga Ziraat Odasını tebrik eder başarılarının devamını dileriz.