Çanakkale Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Toplandı

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Toplandı

Odamız Yönetim Kurulu, 05.02.2023 tarihinde Çanakkale Ziraat Odası Olağan Genel Kurulunda Oda Yönetim Kuruluna seçilen Ufuk Ünver, Selahattin Tuna, Sefer Şahin, Mazlum Eker, Mehmet Öner ve Adnan Oguz’un katılımıyla 10.02.2023 Cuma günü toplandı.
Oda Yönetim Kurulu üyeleri açık oy usulüne göre yaptıkları seçimde,
Yönetim Kurulu Başkanlığına Ufuk ÜNVER 7 oyla,
Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Selahattin TUNA 7 oyla
Muhasip Üyeliğine Sefer ŞAHİN 7 oyla seçildi.
İl kongresine ise Yönetim Kurulunu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk ÜNVER ve Yönetim Kurulu Üyesi Adnan OGUZ seçildi.
Yönetim Kurulu Toplantısının ardından Çanakkale Ziraat Odası Olağan Genel Kurulunda oluşan oda meclisimiz, meclisin en yaşlı üyesi sıfatı ile İsmail ALBAYRAK‘ın başkanlığında Ufuk ÜNVER, Selahattin TUNA, Sefer ŞAHİN, Mazlum EKER, Mehmet ÖNER, Adnan OGUZ, Hakan OKDAŞ, Hüseyin BEYDEN, Ali Rıza ÇARDAK, Neşati ÖZGÜN, Gökhan ACAR, Alaatin ŞEN, Vahit DEMİRTAŞ, Tevfik IŞIK, Hakan KOÇA, Mustafa ÖZENÇ, Veli KANBER, Yılmaz TEKİN, Suat TİRYAKİ ve Ercan AYMAZ’ın katılımıyla toplandı. Gerekli çoğunluğun sağlandığı görülerek gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Yapılan açılış ve yoklamanın ardından toplantıya tüm üyelerin katıldığı görüldü.
Görev dağılımı için, Meclis Başkanı ve Başkan Vekilliği seçimine geçildi. Hüseyin BEYDEN Meclis Başkanı, Alaattin ŞEN Meclis Başkan Vekilli olarak önerildi. Yapılan açık oylama ile Hüseyin Beyden’nin Meclis Başkanı, Alaattin ŞEN’nin Meclis Başkan Vekilli olarak seçilmesine oy birliği ile karar verildi.
İl kongresine 5 (beş) kişilik temsilci grubun belirlenmesine geçildi. Meclis kurulu üyelerinden Hüseyin BEYDEN, Hakan KOÇA, Tevfik IŞIK, Gökhan ACAR ve Yılmaz TEKİN görev için önerildi. Yapılan açık oylama ile önerilen meclis kurulu üyeleri oy birliği ile kabul edildi.
Çanakkale Ziraat Odası ve Çanakkale Ziraat Odası Ticari İşletmesi’nin 2023 yılı OCAK ayının harcamaları ve OCAK ayı sonu mali durumu meclisimize sunuldu ve Çanakkle Ziraat Odası ve Çanakkale Ziraat Odası Ticari İşletmesi’nin 2023 yılı OCAK ayı hesap ve harcamalarının ve OCAK ayı sonu mali durumunun onaylanmasına oy birliği ile karar verildi.
Meclis toplantılarının gün ve saatinin belirlenmesine geçildi. Her ayın son Cuma günü saat 11:30’da meclis toplantılarının yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Ülkemizde yaşanan acı dolu deprem felaketi sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza baş sağlığı, depremden etkilenen ve yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.
2015-2023 yılları arasında iki dönem Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten İsmail Kaya’ya vermiş olduğu hizmet için teşekkür edildi ve plaket verildi.