Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi 25. Dönem Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi 25. Dönem Mezuniyet Töreni 06.07.2023 tarihinde Troia Kültür Merkezinde ve bahçesinde gerçekleştirilen törenle sona erdi.
Törene Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Onur Sinan Türkmen, Ziraat Odası Başkanı Ufuk Ünver, Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Lapseki MYO Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Ziraat Fakültesi akademik ve idari personeli ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.