Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > Bitkisel Üretim Ortak Hizmet Projesi İçin İmzalar Atıldı

Bitkisel Üretim Ortak Hizmet Projesi İçin İmzalar Atıldı

Bitkisel Üretim Ortak Hizmet Projesi protokolü, Çanakkale Belediyesi ve Kepez Belediyesi arasında imzalandı. Çanakkale ve Kepez Belediyelerinin ortak serada bitki üreteceği proje kapsamında gerçekleşen protokol imza töreninde ayrıca sera açılışı ve çiftçilerle fide paylaşımı etkinlikleri de gerçekleşti.
İsmetpaşa Mahallesi Metin Oktay Caddesi No:49'da bulunan Çanakkale Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Kampüsü'nde, 18 Mayıs 2023 Perşembe günü düzenlenen programa; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Çanakkale Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Onur Sinan Türkmen, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı Ufuk Ünver, Belediye Başkan Yardımcıları M. İrfan Mutluay ve Rebiye Turan Ünüvar, Çanakkale ve Kepez Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, ilgili birim müdürleri, personeller, üreticiler, basın mensupları ve davetliler katıldı.