Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > Çanakkale Ziraat Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Ziraat Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Ziraat Odası Olağan Genel Kurul toplantısı 5 Şubat 2023 Pazar günü Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşti.
Genel Kurula Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, CHP İl Sekreteri Doğan Ateş, İl Genel Meclisi Üyeleri, esnaf odası başkanları da katıldı.
Genel kurulda seçimin blok liste olarak gerçekleşmesi oylandı ve kabul gördü. 61 delegenin oy kullandığı seçim, Ufuk Ünver’in ilk sırada yer aldığı pembe listenin 38 oy almasıyla sonuçlandı.
Yeni seçilen meclis üyelerimizi tebrik eder, ülkemize ve Çanakkale çiftçisine hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Toplantıya katılan tüm delegelerimize, muhtarlarımıza, misafirlerimize ve tabi ki değerli çiftçilerimize sonsuz teşekkür ederiz.