Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > Çanakkale Ziraat Odası Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Ziraat Odası Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Ziraat Odası Aralık ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Engin Kandemir başkanlığında toplandı. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya, Meclis Üyeleri; Şener Akçay, Mücahit İldeniz, Alaattin Sürücü, Necmi Mutlu, Hüseyin Cesur, Cahit Toprakkarıştıran, Nevzat Güngör, Abdülkerim Yavuz, Cahit Akgül, Selahattin Tuna, Kudret Atmaca, Ahmet Türkan, Sebahattin Öksüz, Mustafa Karaman ve Mehmet Sedef katıldı.

Toplantının içeriği;

-Açılış ve yoklama,
-Bir önceki toplantının değerlendirilmesi,
-Çanakkale Ziraat Odası ve Çanakkale Ziraat Odası Ticari İşletmesi’nin 2017 Kasım ayı hesap ve harcamaların görüşülmesi,
-2017 Yılı tarım değerlendirilmesi ve 2018 yılı beklentileri,
-Yılsonu dolayısıyla oda üyelerine dağıtılması planlanan promosyonlar,
-2018 Yılı içinde yapılması beklenen faaliyetler,
-Sosyal faaliyetler konuları yer aldı.

Toplantıda, et , süt ve hayvan fiyatları, mazot desteklemelerinin pompada üreticiye yansıması, ÇKS'deüreticilerin kiralamada yaşadığı sorunlar da ek olarak gündemdeydi. Meclis Üyelerinin soru ve önerileri üzerinde tartışıldıktan sonra toplantı sona erdi.