Çanakkale Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

 

“Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimiz mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadele takdire şayandır.  

 

Zor şartlar altında milletimizi gündemden haberdar etme görevini layıkıyla yerine getiren basın mensupları, teknolojik gelişmeler sayesinde günün her anında bizlere bu imkanı sağlamaktadır. Bununla birlikte kamu kurumları ile vatandaş arasında da iletişim köprüsü kurulmasına vesile olunmaktadır. Bu vesile ile toplumsal sorumluluğunu yerine getiren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyor, selam ve saygılarımı sunarım." Dedi.