Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya anneler günü ile ilgili bir mesaj yayınladı

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya anneler günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Kaya, “Bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakârlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Başkan Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi.

Dünyanın en güç görevlerinden birini üstlenmiş, en yüce hislere sahip, merhametin, şefkatin, hoşgörünün, fedakârlığın ve karşılıksız sevginin timsali olan annelerimizin Anneler Günü'nü kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

İnsan hayatında en değerli varlık olan, her türlü fedakârlıklara ve zorluklara göğüs gererek çocuğu için kendisini feda eden annelerimiz için ne kadar hizmet etsek azdır. Sevgiye, hoşgörüye, ahlaka, erdeme ve iyiliğe dair bütün insani değerlerin temelinde anne vardır. Anne, insanı dünyaya getiren bir varlıktan öte, bir koruyucu, bir bakıcı ve bir öğretmen görevi üstlenmiştir.

“Cennet Annelerin Ayağı Altındadır” Hadis-i Şerif’inde annelerimizin ne kadar büyük bir mertebede oldukları belirtilerek, onlara karşı saygı ve sevgide asla kusur edilmemesi gerektiği de açıkça gösterilmiştir. Annelerimizi yılda sadece bir defa değil, yaşamımız boyunca sevgi ve saygı ile kucaklamalı, şefkat göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Şehit ve Gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor, ellerinden öpüyorum.