Çanakkale Ziraat Odası

Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > CHP Merkez İlçeden Odaya Ziyaret

CHP Merkez İlçeden Odaya Ziyaret

Çanakkale CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve yönetimi, Çanakkale Ziraat Odasını ziyaret etti. Çanakkale Ziraat Odası Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya, Meclis Üyeleri Cahit Toprakkarıştıran, Şener Akçay, Hüseyin Cesur, Necmi Mutlu, Mücahit İldeniz ve Sebahattin Öksüz katıldı.

Geçtiğimiz ay göreve gelen CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık kendisine edilen tebrikleri kabul etti ve yönetimini tanıttı. 2018 Troia Yılı dolayısıyla Troia bölgesine ve Çanakkale’ye katacağı değerin önemine değinildi. Tarımın sorunları üzerinde karşılıklı görüş ve öneriler sunuldu. İthalat ve ihracat sorunları üzerine de değinildikten sonra ziyaret sona erdi.