Çanakkale Ziraat Odası > Haberler > Şekerbank Yöneticilerinden Başkan Kaya'ya Ziyaret

Şekerbank Yöneticilerinden Başkan Kaya'ya Ziyaret

Şekerbank Çanakkale Şube Müdürü Hasan Kırlı, Trakya Bölge Tarım Satış Müdürü Hamdi Uslu, Çanakkale Şube Tarım Satış Yönetmenleri İbrahim Kocaizmirli ve Rıdvan Şahin, Trakya Bölge Bireysel Satış Müdürü Umut Oflaz, Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Bankaların üretimi ve üreticiyi desteklemeleri, aynı zamanda üretime verilen kredilerin sadece üretim için kullanılmasının kontrolünün yapılması konusunda denetleme yapılması gerektiğine vurgu yapıldı. Tarım kredilerinin üretimde kullanılması gerektiği, diğer ihtiyaçlar için ihtiyaca göre başka krediler kullanılması gerektiği belirtildi. Üreticilerin bütçe planlamasını doğru yapması ve üreticilerin kullandığı kredilerin bilinçli bir şekilde sermaye olarak kullanması gerektiğinin altı çizildi.